Taina Vuori remontoi Aaslaluodon mökkivanhuksen hulppeaksi merenrantakodiksi ja heittäytyi pankinjohtajan pallilta kiinteistönvälittäjäksi – ”Ajattelin, että mitä olenkaan taas mennyt tekemään, enkö olisi jo voinut rauhoittua” - Elämänmeno - Rannikkoseutu

Taina Vuori remontoi Aaslaluodon mökkivanhuksen hulppeaksi merenrantakodiksi ja heittäytyi pankinjohtajan pallilta kiinteistönvälittäjäksi – ”Ajattelin, että mitä olenkaan taas mennyt tekemään, enkö olisi jo voinut rauhoittua”

Naantalilainen Taina Vuori toteutti kerralla kaksi haavettaan: muutti saaristoon meren rantaan ja vaihtoi ammattia. Vuosi oli raskas.

Taina Vuori päätyi remontoimaan 1970-luvun mökin omaksi kodikseen avoeron myötä. Alun perin se oli tarkoitus kunnostaa pariskunnan kesäasunnoksi.

1.4.2019 15:00

Taina Vuori muutti Turun vilskeestä saariston rauhaan Rymättylän Aaslaan viime joulukuussa. Takana oli rankka vuosi remontteineen ja avoeroineen. Kunnan vesi- ja viemäriverkoston ulottumattomissa sijaitsevan mökkivanhuksen peruskorjaus oli ennestään kaksi omakotitaloa rakennuttaneen naisen kovin projekti. Samassa rytäkässä Vuori lopetti työt Liedon Säästöpankin konttorinjohtajana ja heittäytyi kiinteistönvälittäjäksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos