Katariina, 26, kerää ääniä ja kampanjoi, jotta pääsisi Naantalista Norjaan ja koiravaljakon kylmään kyytiin: "Näin mainoksen ja ajattelin, että nyt tai ei koskaan" - Elämänmeno - Rannikkoseutu

Katariina, 26, kerää ääniä ja kampanjoi, jotta pääsisi Naantalista Norjaan ja koiravaljakon kylmään kyytiin: "Näin mainoksen ja ajattelin, että nyt tai ei koskaan"

Katariina Myllyoja haaveilee arktisesta seikkailumatkasta, josta 300 kilometriä kuljetaan koiravaljakon kyydissä. Seitsemän kuukauden ikäinen novascotiannoutajan pentu Ariel jäisi kuitenkin kotiin Naantaliin.

22.11.2018 15:00 | Päivitetty 22.11.2018 20:10

Jos naantalilainen fysioterapeutti Katariina Myllyoja, 26, saa kerättyä tarpeeksi paljon ääniä joulukuun puoleenväliin mennessä, hän pääsee koiravaljakon kyytiin Pohjois-Norjan arktisiin maisemiin ensi vuoden huhtikuussa.

Myllyoja osallistuu ruotsalaisen retkeilyvarusteyritys Fjällrävenin järjestämään maailmanlaajuiseen Fjällräven Polar -kilpailuun, jossa muutama onnekas hakija pääsee kokeilemaan yrityksen retkeilyvarusteita autenttisissa olosuhteissa erämaan armoilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos