Annina Leinosen elämäntaparemontti: puolessa vuodessa kuntoon fysiikka, sosiaaliset suhteet, ura ja parisuhde – ” Olen etsinyt omaa tietäni itseni hyväksymiseen kymmenen vuotta” - Elämänmeno - Rannikkoseutu

Annina Leinosen elämäntaparemontti: puolessa vuodessa kuntoon fysiikka, sosiaaliset suhteet, ura ja parisuhde – ” Olen etsinyt omaa tietäni itseni hyväksymiseen kymmenen vuotta”

Viime kesänä työuupumuksen partaalla käyneen Annina Leinosen elämäntapamuutoksen tavoitteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi.

23.1.2019 18:00

–Olen kaunis ja ihana tällaisena kuin olen. Jokaisella on siihen oikeus, laihduttamatta. Myös liikunnan ilon pitää kuulua kaikille, toteaa vuodenvaihteen tienoilla lempeään elämäntaparemonttiin ryhtynyt Annina Leinonen.

Raisiolaisyrittäjän matka itsensä hyväksymiseen ei ole ollut mutkaton. Siihen ikänsä laihduttanut ja normaalipainosta enimmillään 110 kiloon jojoillut 162-senttinen Annina sai kimmokkeen tyttäriensä myötä. Annina ja Juha Leinosen uusperheessä on yhteensä kuusi 9−16 -vuotiasta lasta. Lisää vipinää tuovat koira, kaksi kissaa, viisi hiirtä ja kaksi undulaattia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos