Pakkanen tarjoaa parastaan – Katso tästä kauniimmat talviset Instagram-kuvat Naantalista ja Raisiosta ja äänestä suosikkisi voittoon! - Elämänmeno - Rannikkoseutu

Pakkanen tarjoaa parastaan – Katso tästä kauniimmat talviset Instagram-kuvat Naantalista ja Raisiosta ja äänestä suosikkisi voittoon!

Tämä kuva lähetettiin Rannikkoseudun toimitukseen sunnuntaina. Kuvassa näkyy Naantalin Ukko-Pekan silta, ja pakkasta on raikkaat 14 astetta.

29.1.2019 17:00

Vielä saa nauttia vajaan viikon verran, sitten saattaa jo sataa räntää.

Näin voi ajatella, jos katsoo sääpalveluyritys Forecan tuoreinta sääennustetta siitä, minkälaista säätä Naantalissa ja Raisiossa on luvassa seuraavan kymmenen vuorokauden aikana.

Pakkanen nimittäin lakkaa Forecan mukaan paukkumasta lauantaina, jolloin lämpötila kohonnee sekä Naantalissa että Raisiossa kahteen lämpöasteeseen. Toisaalta Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan pakkaset loppuvat vasta sunnuntaina ja jatkuvat heti maanantaina.

Oli miten oli, ainakin vielä toistaiseksi Naantalissa ja Raisiossa saadaan elää lumisissa ja talvisissa maisemissa. Samalla se tarkoittaa sitä, että riemusta otetaan kuvapalvelu Instagramissa ilo irti.

Rannikkoseutu keräsi Instagram-kokoelman, jonka kaikki 20 valokuvaa on lisätty Instagramiin viime päivien aikana. Kuvista kymmenen ensimmäistä on Naantalista ja kymmenen jälkimmäistä Raisiosta.

Tämän artikkelin lopussa on äänestys, jossa voit äänestää kokoelman kauneinta kuvaa voittoon.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos