Karavaanari nauttii nyt Villan tilan rauhasta, entä tulevaisuudessa? Naantalin camping-matkailusta tekeillä kehittämissuunnitelma – ”Kovasti odotellaan, että jotain suurta, jännittävää ja kivaa tapahtuu” - Elämänmeno - Rannikkoseutu

Karavaanari nauttii nyt Villan tilan rauhasta, entä tulevaisuudessa? Naantalin camping-matkailusta tekeillä kehittämissuunnitelma – ”Kovasti odotellaan, että jotain suurta, jännittävää ja kivaa tapahtuu”

Pertti Tilus on varannut vaimonsa kanssa kausipaikan matkailuautolleen Luonnonmaalla sijaitsevalta Villan tilalta. Naantali Campingin väistötilanakin toimivan alueen pyöräily- ja patikointireitit kohenevat täksi kesäksi. Syksyllä valmistuu suunnitelma Naantalin camping-matkailun kehittämisestä.

Naantalilainen karavaanari Pertti Tilus nauttii Luonnonmaan Kirstilässä sijaitsevan Villan tilan luonnosta ja rauhasta.

16.6.2019 14:41 | Päivitetty 18.6.2019 9:33

Luonnonmaan metsien perukoilla mutkitteleva lupiinien reunustama hiekkatie päättyy saaren rantamille Villan tilalle. Helteistä hipovana kesäpäivänä tuulenvire keinuttaa koivujen latvoja, peipot livertelevät niityn yllä. Suojaisessa lahdenpohjukassa hiekkaranta odottaa uimareita, vastaan ei kulje kukaan. Päivänkakkaroiden ja metsämansikoiden täplittämät pölyiset pientareet vievät ajatukset lapsuuden mökkikesien ajattomiin poutapilvipäiviin, kun aika pysähtyi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos