Moottoripyörät valtaavat Myllyn - Elämänmeno - Rannikkoseutu

Moottoripyörät valtaavat Myllyn

Timo Myöhänen taiteili näin viime vuoden tapahtumassa.

28.2.2017 16:35

Moottoripyörät saapuvat jälleen Kauppakeskus Myllyyn Raisioon

Kauppakeskus Mylly Trial & Moottoripyöränäyttely järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuoden maaliskuussa. Tulevana viikonloppuna toistamiseen järjestettävä tapahtuma on kasvanut näytteilleasettajien osalta ja Myllyntorin alueelle, kauppakeskuksen sisälle rakennettava rata on entistäkin näyttävämpi.

- Saimme erinomaisen vastaanoton tapahtumallemme niin yleisön kuin kauppakeskuksen ja siellä toimivien yritysten puolesta viime vuonna, joten siltä pohjalta on ollut erityisen hienoa rakentaa tämän viikonlopun show’ta, tapahtuman tuottaja Marko Vihriä kertoo.

Trial-rata sisältää useita erilaisia esteitä maansiirtokoneen renkaista sähkökaapelikeloihin ja kuormalavoista korkeaan siltaa.

Trial-näytöksissä esiintyvät EM-tasolla kilpaileva Timo Myöhänen, 12-kertainen Suomen mestari Joa Hindren, nuorten Pohjoismaiden mestari Henry Vierimaa ja nuorten PM-pronssimitalisti Leevi Lindqvist.

Extra-ohjelmasta vastaa polkupyörä-trialin MM-mitalisti Javi Alonso.

Lapsilla on mahdollisuus kokeilla sähkömopoja erillisellä rata-alueella.

Tapahtuma on yleisölle maksuton ja moottoripyöränäyttely on avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti lauantaina kello 9:00-19:00 ja sunnuntaina kello 11:00-18:00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos