Tästä on kyse varianssissa, joka nostaa fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista suorituskykyä - Elämänmeno - Rannikkoseutu

Yritysvalmentaja ja viiden lapsen isä Petteri Kilpinen, 55, on poikkeuksellisen energinen ihminen – Tästä on kyse varianssissa, jonka avulla hän nostaa fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista suorituskykyään

Energisen elämän salaisuuden löytää, kun osaa johtaa kuormituksen ja palautumisen suhdetta oikealla tavalla. Näin väittää viiden lapsen isä, yritysvalmentaja Petteri Kilpinen, joka on myös juoksun Suomen mestari 55-vuotiaiden sarjassa.

Keskeisinä teemoina Petteri Kilpisen ja Antti Hagqvistin uudessa Varianssi-kirjassa ovat pysyvän suorituskyvyn lisääminen, strategisesti oikeanlainen liikunta, palautumisen taito ja energisyyttä lisäävä ravitsemus. Kehitystä ei tavoita, jos ei uskalla myös pysähtyä.

14.12.2019 17:30

Heti alkuun konkreettinen ehdotus. Yritysvalmentaja, tietokirjailija Petteri Kilpinen, 55, kehottaa työpaikkojen jokaista palaverinsopijaa kirjaamaan kokouksen loppuun vähintään kymmenen minuutin tauon.

Näin kahden peräkkäisen palaverin väliin jää aina pieni palauttava lepohetki. Sen aikana jokainen osallistuja ehtii nollata ajatuksensa, elpyä vähän ja asennoitua valmiiksi seuraavaan haasteeseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos