Bezuidenhoutit vaihtoivat Pretorian megalopolin Naantaliin – Perheen aiemmilla kotikulmilla rikollisuus on lisääntynyt jo pitkään eikä korona ole ainakaan helpottanut tilannetta - Elämänmeno - Rannikkoseutu

Bezuidenhoutit vaihtoivat Pretorian megalopolin Naantaliin – Perheen aiemmilla kotikulmilla rikollisuus on lisääntynyt jo pitkään eikä korona ole ainakaan helpottanut tilannetta

Muutto Suomeen on Bezuidenhouteille valtava elämänmuutos, mutta positiivisessa mielessä. Vanhassa kotimaassa turvallisuus ja poliittinen tilanne eivät ole stabiileja.

Pitkät kävelylenkit ovat suurkaupungissa asuneille Saija, Wilma ja Ian Bezuidenhout, ihanaa luksusta. Turvallisuudentunne antaa uudenlaista vapautta.

12.10. 18:00

Kun etelä-afrikkalaiset Bezuidenhoutit pitkän harkinnan ja sopivan tilaisuuden tullen päättivät muuttaa Suomeen pysyvästi, heillä oli valittavanaan koko maa. Nyt perhe on asunut muutaman viikon Naantalissa.

”Meidät on otettu erittäin ystävällisesti vastaan. Olemme saaneet neuvoja ja apua kaikkeen mahdolliseen. Kahdeksanvuotiaan tyttäremme koulunkäynti saatiin heti käyntiin Valmon eli maahanmuuttajille tarkoitetun valmistavan opetuksen kautta. Myös terveyspalvelut ovat olleet helposti saatavilla”, kertoo perheen äiti, alun perin Hämeenlinnasta kotoisin oleva Saija Bezuidenhout.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos