Tästä kertoi Rannikkoseudun Kunnallislehti heinäkuussa 1939: Vehnämyllyn tulosta Raisioon huhutaan, pyöräkolari hautausmaan lähellä johti tappoon ja kirkkoherra sairastui kesken katselmuksen - Elämänmeno - Rannikkoseutu

Tästä kertoi Rannikkoseudun Kunnallislehti heinäkuussa 1939: Vehnämyllyn tulosta Raisioon huhutaan, pyöräkolari hautausmaan lähellä johti tappoon ja kirkkoherra sairastui kesken katselmuksen

Kansalliskirjaston digitoitujen lehtien tarjonta laajeni tämän vuoden alussa 10 vuodella, kun käyttöön tulivat kaikki Suomessa ennen vuotta 1940 julkaistut lehdet. Palvelun kautta pääsee lukemaan myös Rannikkoseudun, aiemmalta nimeltään Rannikkoseudun Kunnallislehden, 1930-luvulla ilmestyneitä numeroita.

21.10. 6:00

Rannikkoseudun Kunnallislehti ilmestyi 1930-luvulla pääosin nelisivuisena lehtenä, mutta talvisodan syttyminen puolitti sivumäärän kahteen ja harvensi ilmestymispäiviä.

Lehti painettiin Uudessakaupungissa Vakka-Suomen Kirjapainossa, ja toimitus sijaitsi Turussa Yliopistonkatu 14:ssa, mutta tukena oli laaja sivutoimisten osastontoimittajien verkosto. Osastontoimittajia oli niin Raisiossa, Naantalissa, Merimaskussa, Rymättylässä, Velkualla kuin muissakin kunnissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos