Myllyssä avannut Teppanyaki tarjoaa liekitettyä ruokaa myös lounasaikaan – Seuraavaksi konsepti viedään Helsinkiin ja Tampereelle - Elämänmeno - Rannikkoseutu

Myllyssä avannut Teppanyaki tarjoaa liekitettyä ruokaa myös lounasaikaan – Seuraavaksi konsepti viedään Helsinkiin ja Tampereelle

Myllyn ravintolan yrittäjä Taisto Dong sanoo, että teppanyaki-tyylillä tehtyä ruokaa ei tiettävästi tarjoa mikään muu ravintola Suomessa lounasaikaan.

Taisto Dong liekittää ja paistaa asiakkaan valitsemia raaka-aineita avokeittiössä.

1.11. 18:00

Ensimmäinen käynti Teppanyaki-ravintolassa on hieman hämmentävä. Buffet-pöydässä on kasviksia ja raakaa kalaa, lihaa, mereneläviä ja kanaa. Näitäkö pitäisi ottaa omalle lautaselle ja mennä syömään numeroiduille istumapaikoille?

Kun lautasta on hetken pyöritellyt, tulee tarjoilija avuksi ja neuvoo. Lautaselle otetaan buffet-pöydästä raaka-aineita, lisätään lautasen reunalle pöydän numeron kertova klipsu ja valitaan kastike pieneen kippoon. Tämän jälkeen lautanen ja kastike ojennetaan avokeittiön kokille valmistettavaksi. Kun ruoka on paistettu ja liekitetty, tuo tarjoilija sen pöytään.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos