Joululahjakeräys vähävaraisille ja yksinäisille asukkaille – ” Toivottavasti voimme lieventää häpeää yksinäisyyden ympärillä” - Elämänmeno - Rannikkoseutu

Joululahjakeräys vähävaraisille ja yksinäisille asukkaille – ” Toivottavasti voimme lieventää häpeää yksinäisyyden ympärillä”

Raision kaupungin asiointipiste Olkkari järjestää yhteistyössä Raision seurakunnan kanssa raisiolaisille oman joululahjakeräyksen.

Olkkarin vastaava ohjaaja Susanne Peltola näkee, että keräys on yksi tapa, jolla voidaan lieventää häpeää yksinäisyyden ympärillä.

8.11. 10:15

JokamielenJoulu-nimisellä keräyksellä halutaan helpottaa vähävaraisten ja yksinäisten ikäihmisten ja työikäisten tilannetta.

– Monelle joulu on aidosti ilon ja valon juhla. Perheet, läheiset ja ystävät kerääntyvät viettämään aaton aikaa, jolloin syödään hyvin, nautitaan herkuista ja levätään. Rento yhdessäolo elvyttää ja antaa voimaa jaksaa pimeän yli. Tähän kuvastoon on yksinäisen ja pienituloisen vaikea sovittaa itsensä. Arvottomuuden sekä osattomuuden tunteet voivat olla musertavia, sanoo Olkkarin vastaava ohjaaja Susanne Peltola tiedotteessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos