Moni unohtaa puuron keittämisen tärkeimmän vaiheen – Näillä keittiömestarin vinkeillä tavallisesta kaura­­puurosta tulee arjen luksusta

Keittiömestari Heikki Ahopelto kertoo, miten hän valmistaa arkiaamujen kaurapuurosta astetta herkullisempaa.

Kaurahiutaleissa on eroa puuron koostumukseen ja makuun.

5.2. 13:00

Monen aamu alkaa kaurapuurolla. Joku kaataa kuumaa vettä suoraan pikahiutaleiden päälle, toinen valmistaa mikropuuron ja kolmas keittää kattilassa yön yli liotetut hiutaleet.

Kaurapuuron valmistukseen onkin monta eri toimivaa tapaa. Keittiömestari ja ruokakirjailija Heikki Ahopelto kertoo, miten hän tekee arkiaamujen kaurapuurosta astetta herkullisempaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos