Suomalaisten ruokailussa on tapahtunut muutos, jolla on voi olla merkittäviä vaikutuksia terveyteen – Asiantuntija kertoo, mitä ruisleivän ja puuron hylkäämisestä voi seurata

Suomalainen ruokakulttuuri on muuttumassa tavalla, jolla voi olla terveyden kannalta yllättäviä seurauksia. Erityisesti nuoret aikuiset syövät liian vähän täysjyvää, kertoo erikoistutkija Niina Kaartinen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksesta.

Ruisleipä on erinomainen täysjyvän lähde, sanoo erikoistutkija Niina Kaartinen.

23.3. 12:00

Erikoistutkija Niina Kaartinen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksesta kertoo, että tuoreen tutkimuksen mukaan nyt on käynnissä ruokakulttuurin murros. Nuoret aikuiset syövät täysjyvää vähemmän kuin vanhemmat ihmiset. Näin Kaartinen kertoo ruokakulttuurista:

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos