Kesäinen grillimenu syntyy suhteellisen vaivattomasti. Ruokien kaveriksi sopii hyvin raikas vihersalaatti.

Nappaa tästä kesäinen menu talteen ja ilahduta syöjiä grillatuilla jättikatkaravuilla, paahdetuilla perunoilla ja maukkailla chorizo-kasvisnyyteillä

Helppo aioli syntyy ruokien kaveriksi käden käänteessä. Jälkiruoaksi tarjottava yksinkertainen pullabruschetta vie kielen mennessään.

Grillaaminen kuuluu lähtemättömästi monen suomalaisen kesään.

Jos perinteinen grillimakkara ja -pihvi tulevat korvista ulos tai kaipaat muuten vain vaihtelua, ota tämä grillimenu testiin.

Ohjeilla valmistat ruoat neljälle–viidelle hengelle. Aikaa ruokien esivalmisteluun menee yhdeltä ihmiseltä noin 45 minuuttia–tunti. Grillaukseen kannattaa varata grillin koosta ja tyypistä riippuen noin 30 minuuttia.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos