Fine dining -menussa Rymättyläläistä perunaa, marjoja Merimaskusta ja voikukkia pihametsästä – Brasu tarjoilee paon kaupungista ja elämyksen lähiruoan parissa

Nuorten ravintolayrittäjien Tomi Salmivuoren ja Santeri Salmisen kesän pop-up -ravintolassa syödään ja juodaan huolella ja hartaudella.

Tomi Salmivuori (vas.) ja Santeri Salminen haluavat tarjota asiakkaalle elämyksen ravintola Brasussa.

22.6. 18:00

Päällystämättömän tien päässä Rymättylässä sijaitsee Päiväkulman kartano ja lähiruokaan erikoistunut kesän pop-up -ravintola Brasu.

Täältä samasta talosta lähtöisin oleva 22-vuotias Tomi Salmivuori toimii Brasun keittiömestarina. Salin puolella päällikkönä työskentelee koulukaveri Santeri Salminen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos