Pekka Jokisuu vie kohti maalia kahta isoa projektia Kultaranta Resortissa – ”Ehkä vielä viisi vuotta ja sitten voisi olla valmista”

Näyttävä tornitalo kuuluu edelleen suunnitelmiin Luonnonmaalla. Enää se ei olisi 26-kerroksinen, vaan12–16-kerroksinen ja niitä olisikin kaksi.

”Töitä olen tehnyt vähän liikaakin”, sanoo Pekka Jokisuu Kultaranta Resort Oy:n syntysijoilla Isokylän vanhan päärakennuksen ja Kultaranta Resortin golfkeskuksen pihalla. Tässä kohdin Jokisuu katseli aluetta ensimmäisen kerran vuonna 2004.

14.9. 6:00

Yrittäjä ja toimitusjohtaja Pekka Jokisuu, 76, on ollut naantalilainen runsaat 15 vuotta, eikä enää meinaa minnekään muualle muuttaa – mitä nyt muutaman kerran vuodessa kuukaudeksi Espanjan lämpöön etätöihin ja golfia pelaamaan.

Jokisuu on aikaa sitten saavuttanut eläkeiän, mutta niin isoja suunnitelmia hänen yrityksellään Kultaranta Resort Oy:lla on Luonnonmaalla toteutettavana, ettei Jokisuu malta töitä lopettaa. Mies tosin kokeili eläkkeellä oloa vuonna 1985, nelikymppisenä, ensimmäisen yrityksensä, vuonna 1976 ostamansa Sininen Kirja Oy:n myytyään.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos