Niin tulista, että asiakkaat syövät omalla vastuulla – Peakin puuhamies Izmir Soltan vannoo tuhtien ja tulisten annosten nimeen

Tanhukadun ravintola Peakin avaaminen etenee ja kaljahanoja odotellaan paikalle tällä viikolla.

Izmir Soltan on innoissaan uudesta ravintolasta ja sen suuresta terassista.

16.1. 17:15

Asiakkaat ovat ottaneet hyvin vastaan Raision Tanhukadulle avatun ravintola Peakin, ravintolassa esihenkilönä työskentelevä Izmir Soltan kertoo.

27. joulukuuta avatun ravintolan suosio tuli Soltanille yllätyksenä, vaikkei hän mikään aloittelija olekaan. Soltan itse on toiminut yrittäjänä muutamassa ravintolassa, kuten Melisassa, kunnes myi ravintolan Serbest Abbasille.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos