Poliisi suosittelee kiireettömän asioinnin hoitamista sähköisesti – Katso tästä miten toimia, jos sinulla on asiaa poliisille

18.3.2020 11:52

Poliisi suosittelee, että kaikki kiireetön asiointi poliisin kanssa hoidettaisiin sähköisesti.

Oheinen video kertoo, mikä on sähköinen rikosilmoitus ja miten sellainen tehdään.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi kättelyä on poliisiasemalla asioidessa syytä välttää. Niin ikään suosituksena on pestä kädet huolellisesti saippualla, käyttää käsidesiä ja yskiä hihaan.

Kiireellisissä asioissa, joissa paikalle tarvitaan poliisipartiota, soitetaan entiseen tapaan numeroon 112. Kiireettömissä asioissa sinne ei pidä soittaa.

Osa lupapisteistä kiinni

Poliisin lupapalveluja (esim. passit, henkilökortit) on 19.3. lukien saatavilla Varsinais-Suomen alueella ainoastaan Turun, Salon ja Paraisten poliisiasemilta. Ajantasaiset aukioloajat voi tarkastaa poliisin www-sivuilta. Poliisi suosittelee asiakkaille ensisijaisesti asiointia verkossa osoitteessa www.poliisi.fi. Voit muuttaa varaamaasi aikaa myöhempään ajankohtaan joko ajanvarauspalvelussa tai soittamalla neuvontapalveluumme numeroon 0295 419 800.

Mikäli kuulut riskiryhmään ja asiointi lupapalvelupisteessä on välttämätöntä, ole yhteydessä hyvissä ajoin yhteydessä poliisilaitoksen vaihteeseen numeroon 0295 440 501 ja sovi turvallisesta asioinnista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos