Riskiryhmiin kuuluvien 65 vuotta täyttäneiden rokotukset jatkuvat Naantalissa - Koronavirus - Rannikkoseutu

Riskiryhmiin kuuluvien 65 vuotta täyttäneiden rokotukset jatkuvat Naantalissa

Naantalissa jatketaan 65 vuotta täyttäneiden lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvien rokotuksia ensi viikolla.

Kuvituskuva­

7.4. 16:09

Naantaliin saadaan 550 rokotteen erä AstraZenecan rokotetta, joka soveltuu 65 vuotta täyttäneiden rokotuksiin.

Ajanvarauksen yhteydessä saa tarvittaessa lisätietoa AstraZenecan rokotteen hyödyistä ja tämänhetkisistä suosituksista. Rokotettava ei voi valita mitä rokotetta käytetään. Käytössä olevat rokotteet ovat kaikki sellaisia, joilla on riittävästi tutkimuksin osoitettua näyttöä sekä suojatehosta että turvallisuudesta. Rokotuksen ottaminen on aina vapaaehtoista.

Parhaillaan Naantalissa rokotetaan yli 70-vuotiaita, joista valtaosa on jo saanut ensimmäisen rokoteannoksen. Tavoitteena on, että kaikki halukkaat yli 70-vuotiaat ovat saaneet ensimmäisen rokotuksen 18.4. mennessä.

Naantalin rokotuskattavuus on ensimmäisen rokotteen osalta 18 prosenttia. Toisen rokoteannoksen on saanut 2 prosenttia naantalilaisista.

65 vuotta täyttäneet 1. ja 2. riskiryhmään kuuluvat voivat varata rokotusajan torstaina 8.4. klo 9.00 alkaen sähköisessä asioinnissa, Terveyskeskus, ajanvaraus, tai puhelimitse rokotusajanvarauksen numerosta 040 4846 533 arkisin klo 9.00–14.00.

Ajat tulevat samanaikaisesti sähköisesti ja puhelimitse varattaviksi. Kuulo- ja puhevammaisten tekstiviestipalvelu koronarokotuksissa on 040 4846 533.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset