Maskisuositus palaa Naantalin kouluihin

Naantalin koronatilanne on kääntynyt huonompaan suuntaan. Ilmaantuvuusluku 14 vuorokauden jaksolla on 77, kun se viikko sitten oli 51.

17.11.2021 16:01

Naantalin kaupungin tiloissa on kuitenkin noudatettava AVI:n määräyksiä yli 50 hengen tilaisuuksista. Niitä voidaan järjestää vain siten, että yli 16-vuotiaalta tai sitä vanhemmalta yleisötilaisuuteen osallistuvalta vaaditaan koronatodistus. Kaikissa sisätiloissa järjestettävissä yleisötilaisuuksissa suositellaan kasvomaskin käyttöä.

Yleisötilaisuuden järjestäjällä on velvollisuus laatia kirjallinen suunnitelma siitä, miten se toteuttaa päätöksessä asetetut velvollisuudet ja rajoitukset.

AVI:n määräys ei koske yksityistilaisuuksia, kuten esimerkiksi häät, hautajaiset, syntymäpäiväjuhlat. Suuria yksityistilaisuuksia järjestettäessä suositellaan ottamaan huomioon koronaturvallinen käyttäytyminen esimerkiksi käyttämällä kasvomaskia.

Maskisuositus palaa kouluihin

Huonontuneen koronatilanteen vuoksi Naantalin kouluissa palataan jälleen maskisuositukseen sekä henkilökunnalle että oppilaille neljännestä vuosiluokasta alkaen. Maskusuositus koskee myös koululaiskuljetuksia.

Lue lisää ajankohtaista tietoa Naantalin koronarokotuksista: www.naantali.fi/koronarokotukset

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos