Kirkkojen ovilla on odotettavissa kiusallisia tilanteita –  Uskonnollisiin tilaisuuksiin pääsee koronapassitta, mutta Kauneimpiin Joululauluihin tulevilta se vaaditaan - Koronavirus - Rannikkoseutu

Kirkkojen ovilla on odotettavissa kiusallisia tilanteita –  Uskonnollisiin tilaisuuksiin pääsee koronapassitta, mutta Kauneimpiin Joululauluihin tulevilta se vaaditaan

Rymättylän kirkkoherra Petri Sirénin mielestä seurakunnan tilaisuuksia on vaikea luokitella uskonnollisiin ja ei-uskonnollisiin. Hän kannustaakin kaikkia hankkimaan koronapassin pikimmiten.

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuus on määrä järjestää Rymättylän kirkossa perjantaina 17.12. kello 18.30.

21.11. 6:00

Rymättylän Kirkkoherra Petri Sirén pitää hyvänä sitä, että seurakunnat pystyvät järjestämään joulunajan tilaisuuksia, mutta kokonaisuutta hän luonnehtii hankalaksi ja osin ristiriitaiseksikin.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto ohjeisti torstaina (18.11.), ettei normaalin seurakunnallisen toiminnan ja uskonnollisten tilaisuuksien yhteydessä kysytä koronapassia. Sellaisiksi luetaan muun muassa jumalanpalvelukset, kasteet, siunaamiset ja piirien kokoontumiset.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos