Koronarokotuksia annetaan ilman ajanvarausta pop up -tapahtumissa

Kuvituskuva

11.2. 9:20

Nuorille ja aikuisille järjestetään Naantalissa ensi viikolla uusia pop up -rokotustapahtumia joka arkipäivä.

12 vuotta täyttäneille naantalilaisille annetaan koronarokotuksia ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin 14.–18.2. klo 9.00–15.45 Birgitta-salissa, osoitteessa Opintie 2.

Pop up -tapahtumissa annetaan 12–17-vuotiaille ensimmäisiä ja toisia koronarokoteannoksia ja 18 vuotta täyttäneille ensimmäisiä, toisia ja kolmansia koronarokotuksia.

Lisäksi pop up -tapahtumissa on tarjolla voimakkaasti immuunipuutteisille 18 vuotta täyttäneille neljänsiä koronarokoteannoksia ja voimakkaasti immuunipuutteisille 12–17-vuotiaille kolmansia koronarokoteannoksia.

Koronarokotuksia annetaan Naantalissa myös edelleen ajanvarauksella. Täysi-ikäiset voivat varata ajan rokotukseen sähköisesti jonottamatta terveyskeskuksen asiointipalvelussa, ohjeet kaupungin koronasivuilla: www.naantali.fi/koronarokotukset

12–17-vuotiaille ajan varaaminen on mahdollista vain koronarokotuksen ajanvarausnumerosta 040 4846 533, arkisin klo 8.30–14.30.

12 vuotta täyttäneille naisille ja yli 30-vuotiaille miehille tarjotaan joko Biontech-Pfizerin Comirnaty-rokotetta tai Modernan Spikevax-rokotetta. Alle 30-vuotiaille miehille tarjotaan ainoastaan Biontech-Pfizerin Comirnatya, sillä heille Spikevax-rokotetta ei tarjota varotoimena hyvin harvinaisen sydänlihastulehduksen riskin vähentämiseksi.

12–17-vuotiaille täysi rokotussarja on kaksi koronarokoteannosta. EU:ssa ei ole vielä myyntilupaa alle 18-vuotiaiden kolmansille tehosteannoksille, joten kolmansia rokoteannoksia suositellaan toistaiseksi vain 18 vuotta täyttäneille sekä voimakkaasti immuunipuutteisille 12–17-vuotiaille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos