Syyskuussa annetaan koronarokotuksia 60–69-vuotiaille

Neljänsiä koronarokotuksia tarjotaan asukkaille portaittain. Neljännen rokotteen voivat seuraavaksi varata kaikki 60–69-vuotiaat. Rokotusaikoja saa syyskuun alusta lähtien.

Rokotukset alkavat henkilöistä, joilla on suurin lääketieteellinen riski vakavalle koronataudille. Kuvituskuva

18.8.2022 9:38

Raision kaupunki tarjoaa raisiolaisille ja ruskolaisille neljänsiä rokoteannoksia portaittain. Rokotukset alkavat henkilöistä, joilla on suurin lääketieteellinen riski vakavalle koronataudille. Ajan koronarokotukselle voivat nyt varata 60–69-vuotiaat ja sitä vanhemmat sekä 18–69-vuotiaat lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluvat henkilöt.

Neljäs rokoteannos voidaan antaa, kun kolmannesta annoksesta on kulunut vähintään kolme kuukautta. Sairastettu koronatauti vastaa yhtä rokoteannosta. Jos on saanut kolme rokoteannosta ja sairastanut koronan, ei tarvitse nyt tehosteannosta.

Ajan koronarokotukseen voi varata sähköisessä ajanvarauksessa tai soittamalla Raision tai Ruskon terveysasemalle ja valitsemalla valikosta kohdan rokotukset.

Kaikki koronarokotukset annetaan 22.8. alkaen Terveysristeyksessä (Juhaninkuja 3, Nuorisotila Nopan viereinen ovi). Henkilöille, joilla rokotuspaikka muuttuu varauksen voimassaoloaikana, ilmoitetaan asiasta tekstiviestillä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos