MainosKuoret.net

Investointi suojakuoriin kannattaa

Puhelimien suojaamisesta on tullut viime vuosina yhä tärkeämpää; puhelimet ovat tänä päivänä helpommin rikkoutuvia kuin vielä muutamia vuosia sitten. Puhelimissa suositaan yhä enemmän lasisia rakenteita, jotka ulottuvat aivan puhelimen kulmiin saakka.


28.10.2020 6:00

Kuoret.net -verkkokauppa on kotimainen puhelimen suojavarusteiden myyntiin erikoistunut kauppa. Verkkokaupan valikoimista löydät niin suojakuoret, lompakkokotelot kuin panssarilasit puhelimen suojaamiseen.

Kallis teknologia nostaa korjaushintoja

Vaurioitumiselle alttiin rakenteen lisäksi suojaamiseen on myös toinen, jopa tärkeämpi syy: näyttöteknologian muuttuminen kalliimmaksi. Siinä missä vuosia sitten käytetyin teknologia puhelimen näyttöpaneeleissa oli kohtuullisen edullinen LCD, on nykypäivänä merkittävää markkinaosuutta ottanut huomattavasti kalliimmat OLED-näytöt. Kalliimpi näyttöteknologia tekee puhelimen näytön korjauttamisesta kallista hintavien varaosien vuoksi.

Paras suojaus näytön rikkoutumiselle on suojakuori, joka ulottuu aivan puhelimen kulmiin saakka. Useimmiten puhelin vaurioituu sen pudotessa kovalle pinnalle nurkka edellä. Osa suojakuorista pitää laitteen suojattuna vain takaa ja reunoilta, jättäen puhelimen kulmat osittain paljaiksi. Jotkin kuoret – kuten lompakkokotelot – taas pitävät puhelimen suojattuna myös etupuolelta.

Panssarilasi tuo lisäturvaa näytölle

Suojakuoren lisäksi puhelin kannattaa monesti myös varustaa näyttöä suojaavalla panssarilasilla. Panssarilasi on lasinen näytönsuojakalvo, joka pitää puhelimen näytön naarmuttomana ja voi monesti jopa estää näytön lasin rikkoutumisen. Panssarilasi on edullinen vakuutus puhelimen näytön rikkoutumista vastaan.

Panssarilasi on merkittävästi parempi suoja kuin vanhanaikaiset TPU-suojakalvot. TPU-kalvot ovat pehmeitä ja naarmuuntuvat helposti, eivätkä suojaa näyttöä iskuilta. Kova panssarilasi taas pysyy yleensä naarmuttomana, ja saattaa parhaimmillaan pelastaa kalliilta näytön korjautukselta.

Lue myös: