MainosHartela

Viisi varmaa syytä muuttaa Rovastinlinnaan – Katso, miltä uusi kotisi ja Raisio näyttävät linnun silmin: vau, mitkä maisemat ja ihan paras sijainti

Raision Rovastinlinna kutsuu sinut kotikäynnille juuri nyt. Tutustu viiteen vinkkiimme ja lähde sunnuntaina 25. tai maanantaina 26. lokakuuta tekemään tupatarkastus rakenteilla oleviin asuntoihin omin silmin.

Rovastinlinnassa asut kaikin puolin ihanteellisesti. Kaikki Raision keskustan palvelut ja julkiset kulkuneuvot ovat kävelymatkan päässä, mutta samalla tarjolla on rauhaa sekä puistojen ja metsäluonnon läheisyyttä.


23.10.2020 6:00

Asunto-osakeyhtiö Rovastinlinna Raisio on toinen keskustakorttelin kolmesta uudesta kerrostalosta. Ensimmäinen, Pappilanmäki, valmistui viime vuoden vapuksi. Sen kaikki kodit saivat asukkaat heti valmistuttuaan. Nyt rakenteilla oleva As Oy Rovastinlinna Raisio valmistuu arviolta maaliskuun lopussa 2021. Viimeisen asumisoikeustaloksi valmistuvan talon rakennustyöt ovat juuri alkamassa. Kannattaa lähteä tutustumaan kortteliin ja katsella valmista Pappilanmäkeä, joka on Rovastinlinnan lähes identtinen kaksonen. Koko kortteli on valmis keväällä 2022.

Korttelin naapurissa sijaitsevat kaupungintalon ja kirkon huolella hoidetut puistoalueet.

1. Nappisijainti palveluiden keskellä

Uimahalli, kirjasto, kaupungintalo, kaupat, hyvinvointipalvelut sekä julkiset ja yksityiset terveydenhoitopalvelut ovat kotikulmilla kätevästi kävelymatkan päässä. Raision suosittu kauppakeskus Myllyineen, Biltemoineen ja Ikeoineen ei ole kaukana sekään, ostoskeskittymä siintää horisontissa.

VINKKI:

Linja-autopysäkiltä pääsee lähes kotiovelta Fölillä suoraan vaikkapa Turkuun, Naantaliin tai Kaarinaan. Matkanteko julkisilla on turvallista ja nopeaa säällä kuin säällä. Paikallisbussien lisäksi myös esimerkiksi Helsingin linjat pysähtyvät ihan naapurissa.

Ensimmäiseksi kortteliin valmistui Rovastinlinnan kanssa lähes identtinen Pappilanmäki. Koko kortteli on valmis keväällä 2022.

Tiesitkö?

Puistossa kukkii myös Rovastinlinnan oma, tulevien asukkaiden syksyllä 2019 istuttama Unelma-lajikkeen nimikkoalppiruusu.

2. Rauha ja luonnonläheisyys

Rovastinlinna sijaitsee kaupungin rauhallisemmalla puolella, hiljaisen Kirkkoväärtinkujan varrella. Oma kotikatu päättyy luonnonkauniiseen ulkoilualueeseen, joka on tunnettu upeasta, 4,5 hehtaarin laajuisesta alppiruusupuistostaan. 1 400 alppiruusun lumoavaa kukintaa pääsee ihailemaan toukokuun loppupuolelta juhannuksen tienoille asti. Eri lajikkeitakin on peräti 123.

Rovastinlinna on rauhallisen, puustoisen Kirkkoväärtinkujan varrella.

3. Huoleton asuminen

Uudessa kerrostalossa ei ole odotettavissa remonttihuolia kymmeniin vuosiin. Yhtiömuotoinen asuminen huolehtii kiinteistön kaikesta ylläpidosta: hyvästi lumenluonti, hei hei jokasyksyinen haravointirumba ja muut omakotitalon murheet.

VINKKI:

Rovastinlinnan kodeissa on tilavat parvekkeet. Sopisiko sinne juuri sinun yrttilaatikkosi, appelsiinipuun taimesi tai vaikka mansikka-amppelisi? Parvekkeesta saa upean kakkosolohuoneen, kesäisen arkihuoneen tai vaikkapa meditointitilan joogaajalle tai lukutoukan täydellisen keskittymissopen.

Suuret parvekkeet päästävät mielikuvituksen valloilleen. Tee parvekkeesta omannäköisesi viherhuone tai sisusta se kakkosolohuoneeksi, mietiskelytilaksi tai vaikka lukunurkkaukseksi. Katariina Mäkelä ihastelee 61 neliöisen kaksion parveketta sekä sieltä aukeavaa näkymää korttelin yhteiselle oleskelupihalle.

Muistathan

Kaikkiin koteihin pääsee hissillä kätevästi suoraan sisääntulokerroksesta sekä kadun puolelta että autohallista. Asunnot ovat – totta kai – esteettömiä.

4. Yhteisöllisyys luo turvaa

Korttelin sisäpihalle muodostuva suuri ja suojaisa oleskelupiha lisää asukkaiden yhteisöllisyyttä ja turvallisuutta. Mukavat penkit kutsuvat istahtamaan ja jäämään vaikka naapurin kanssa juttusille. Yhteispihassa pääset nauttimaan ulkoilmasta ja kasvien kukoistuksesta, omalle parvekkeelle taas voit luoda halutessasi oman, helppohoitoisen viherkeitaan.

Markkinointipäällikkö Katariina Mäkelä toivottaa uutta, huoletonta kotia etsivät tervetulleeksi Rovastinlinnan esittelytilaisuuteen sunnuntaina 25. tai maanantaina 26. lokakuuta. Voit toki myös varata yksityisen esittelyajan.

Tiesitkö?

Rovastinlinna loksahtaa sulavasti historialliselle paikalle, kahden Raision vanhimman kerrostalon uljaaseen joukkoon.

5. Turvallinen RS-Rahoitus

Tulevaan Rovastinlinnan kotiin pääset muuttamaan vaikka vain myyntihinnan maksamalla – voit sitten rauhassa miettiä, maksatko taloyhtiölainan pois talon valmistuttua tai vasta myöhemmin. Ensimmäiset kaksi vuotta ovat lyhennysvapaita. Kohteen RS-pankki on Liedon Säästöpankki, joka palvelee sinua myös Raision konttorissa.

Rovastinlinna valmistuu Raision keskustan rauhallisemmalla puolelle.

INFO

Odottaako Rovastinlinnassa juuri sinun kotisi?

Jäljellä vielä seuraavia asuntoja:

1h 30 ja 35 m2

2h 61 m2

3h 74m2

Esittely sunnuntaina 25.10. klo 12–13 ja maanantaina 26.10. klo 16–17. Voit myös varata oman esittelyaikasi soittamalla asuntomyyntiimme (0800 97 100 maksuton)

Tervetuloa esittelyyn.

Yhteystiedot:

Hartela Asuntomyynti

p. 0800 97 100 (maksuton)

asuntomyynti.turku@hartela.fi

paivi.tausa@hartela.fi

www.hartela.fi

Lue myös: