MainosLiittymätarjoukset.net

Puhelinliittymien vertailu on helppoa netissä

Suurin osa suomalaisista tietää, kuinka paljon puhelinliittymien hinnoissa voi olla vaihtelua operaattorista ja ominaisuuksista riippuen. Operaattorit myyvät liittymiä paljon kaupoissa ja ostoskeskuksissa, mutta kuluttajalle helpointa liittymän valinta on verkossa.


12.10.2020 6:00

Tilanne on tuttu monille meistä: ostoskeskuksissa ja elektroniikkaliikkeissä puhelinliittymiä kaupataan kuluttajille aktiivisesti. Monesti myyjä ehdottaa liittymäpakettia, mutta jos et voi vertailla liittymiä eri operaattorien vaihtoehtoihin, haluatko todella tarttua tällaiseen tarjoukseen?

Ratkaisuna on vertailla liittymät netissä. Helpoiten eri operaattorien puhelinliittymien ja liittymätarjousten vertailu onnistuu sivustolla Liittymätarjoukset.net.

Liittymätarjoukset vaihtuvat usein

Operaattorien liittymätarjoukset vaihtuvat usein; saman liittymäpaketin hinta voi muuttua useita kertoja vuodessa, ja joskus tarjoukset ovat voimassa vain todella lyhyen ajan kerrallaan. On myös hyvin mahdollista, että saman sisällön omaava liittymä vaihtaa nimeään useita kertoja. Liittymäpakettien hinnoissa ja nimissä voi siis välillä olla todella vaikea pysyä mukana.

Optimaalisen liittymän valinnassa onkin tärkeää, että tietää oman todellisen puhelimenkäyttönsä niin tekstiviestien, puheminuuttien kuin netin suhteen. Lisäksi on oleellista hahmottaa, kuinka nopea nettiyhteys omassa puhelimessa tulisi olla. Kun oma tarve kaikilla kolmella alueella on tiedossa, on uusia liittymätarjouksia nopea ja helppo etsiä.

Operaattorin vaihtamisen hyödyt

Vaikka et löytäisikään nykyisistä liittymätarjouksista edullisempaa liittymää, saattaa operaattorin vaihtaminen silti olla kannattavaa. Monesti parhaan hinnan omasta liittymästään saa vaihtamalla operaattoria – uuden liittymän tilaamisen jälkeen vanha operaattori todennäköisesti ottaa yhteyttä, tarjoten liittymää listahintoja halvemmalla. Mikäli näin käy ja haluaakin perua uuden liittymän tilaamisen, onnistuu tämä 14 vuorokauden kuluttajasuojalain mukaisesti. Yleensä tällaisissa tapauksissa vanha operaattori hoitaa uuden liittymän perumisen veloituksetta.

Uuden puhelinliittymän tilaaminen onnistuu muutamassa minuutissa

Jos olet löytänyt tarpeisiisi sopivan, paremman puhelinliittymän, onnistuu sen tilaaminen netissä muutamassa minuutissa. Kun olet löytänyt sopivan liittymän vertailusivustolla, pääset tilaamaan liittymää helposti suoraan sivuston kautta. Linkistä pääset valitsemasi operaattorin sivustolle, josta voit tehdä tilauksen. Tilaamista varten tulee vain tunnistautua pankkitunnuksilla. Tilattuasi liittymän saat uuden SIM-kortin postitse kotiisi, ja liittymän vaihdon ajankohta ilmoitetaan sinulle tekstiviestitse. Kun aika koittaa, tulee puhelimeen vaihtaa uusi SIM-kortti ja liittymäsi on käyttövalmis.

Lue myös: