Lainavertailu oli valtava helpotus lainakustannusten kanssa kamppailevalle Minnalle - Mainos - Rannikkoseutu

Lainavertailu oli valtava helpotus lainakustannusten kanssa kamppailevalle Minnalle

Valitettavan moni suomalainen painii tälläkin hetkellä kulutusluottojen aiheuttaman taloudellisen ahdingon kanssa. Raisiolainen Minna kamppaili samojen ongelmien parissa, kunnes hän löysi apua tilanteeseen lainavertailun myötä.


3.3. 6:00

Minna oli tuiki tavallinen raisiolainen perheenäiti, jonka normaalisti mukavasti rullaavan arkeen sattui yllättäviä vastoinkäymisiä. Väliaikainen työttömyys ja odottamattomat sairaudet vaikuttivat suuresti suurperheen arkeen ja talouteen. Tilanteesta selvitäkseen Minna päätyi ahdingon keskellä ottamaan useita pienempiä lainoja ja kulutusluottoja.

Lainoja kerääntyi, mikä aiheutti loputtoman velkakierteen ja mahdottomalta vaikuttavan tilanteen, joka paheni kuukausi kuukaudelta entisestään. Minna ymmärsi olevansa totaalisen pulassa lainojensa kanssa, ja siksi viimein myönsi tarvitsevansa apua tilanteen selvittämiseksi. Kulutusluottojen ja lainojen ottaminen voi tiukan paikan tullen vaikuttaa hyvältä tavalta rahoittaa yllättäviä menoja, mutta jossain vaiheessa tulee kuitenkin seinä vastaan, ja täytyy etsiä ratkaisu ongelmaan.

Minna keskusteli talousahdingosta miehensä kanssa, jonka myötä hänen ahdistus ja alakuloinen mieli onneksi keventyi. Yhdessä he päättivät alkaa aktiivisesti etsimään sopivaa ratkaisua ongelmalliseen tilanteeseen.

Ystävänsä suosituksesta Minna tutustui täysin maksuttomaan Rahoitu.fi-palveluun ja sen mahdollistamaan lainavertailuun. Asiantuntijan avustuksella Minna teki lainahakemuksen ja huomasi kuinka yksinkertaista ja vaivatonta palvelun käyttö on. Ensimmäisen lainatarjouksen Minna sai luettavakseen jo samana päivänä.

Lainavertailulla säästät rahaa ja pääset eroon osamaksuista

Lainoja vertailtuaan Minna huomasi kuinka paljon hän todellisuudessa säästäisi lainakuluissa yhdistelylainan avulla. Lainojen yhdistäminen vähentäisi kustannuksia kymmenillä, ellei jopa sadoilla euroilla joka kuukausi.

Tämä oli Minnalle valtava helpotus, sillä hänen 10 000 euron arvoinen lainan korko tippui lähes puoleen (16% -> 8,5%). Käytännössä Minnan kuukausittaiset lainakulut ovat siis 100 euroa pienemmät, ja lainan maksuaika pidentyi ainoastaan vuodella. Tämän kokoinen summa on suuri helpotus Minnan perheen arjessa, kun uusia hankintoja ja menoja tulee jatkuvasti lasten tarpeiden myötä.

Lainavertailun ja uuden yhdistelylainan ansiosta jatkossa Minna huolehtii vain yhdestä lainasta, sillä hän kykeni yhdistelylainan avulla maksamaan pois kaikki aiemmat lainansa. Rahallisen säästön lisäksi, lainavertailu toi Minnan arkeen selkeyttä ja helppoutta, jota varmasti jokainen perheenäiti arvostaa.

Mikäli samaistut Minnan tarinaan ja taakallasi on monia pieniä lainoja tai kulutusluottoja, lainavertailu voi olla merkittävä apu helpottamaan taloudellista tilannettasi.

Rahoitu.fi on täysin maksuton suomalainen rahoituspalvelu, joka auttaa sinua löytämään yhdellä hakemuksella parhaan mahdollisen vakuudettoman lainan. Osoituksena toimintamme luotettavuudesta meille on myönnetty oikeus käyttää arvostettua Avainlippu-tunnusta.

Toimimme yhteistyössä vakavaraisten lainanmyöntäjien kanssa, joilla on Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntä.

Lue myös: