MainosSB Ecommerce

Unohda kallis, vuokrattava golfauto – iloa ja vauhtia pelaamiseen sähköisestä golfkärrystä

George Golfaaja, kuvitteellinen golfharrastaja, nauttii oman sähkökäyttöisen golfkärrynsä tuomasta vapaudesta. Lue, miksi sähkökärry on Georgelle perinteistä golfautoa parempi valinta.

Sähkökärryn avulla rakas harrastus on viety jälleen seuraavalle tasolle, ja pelaamiseen on löytynyt uutta iloa ja vauhtia.


6.5.2022 17:45

Golfkausi on alkanut, ja hyvä sää ja tuoreet nurmet houkuttelevat harrastajat heti hyvien säiden alettua kirkkaanvihreinä hohtaville kentille.

Paluun kentille tekee myös George Golfaaja*, joka on harrastanut golfinpeluuta intohimoisesti jo lähes vuosikymmenen ajan.

Seniori-ikää lähestyvälle Georgelle varusteiden kantaminen itse ei ole enää hetkeen tullut kyseeseen, joten moottorikäyttöinen apuri on golfkentillä välttämätön.

George on aiempina vuosina ollut golfauton vuokrauksen varassa. Nyt George on löytänyt tilalle varusteiden kuljettamiseen jotain toimivampaa ja edullisempaa: sähkökäyttöisen golfkärryn.

Kun oma golfkärry on hankittu, ei synny enää lisäkustannuksia.

Golfin pelaamiseen liittyvät kustannukset eivät ole olleet Georgelle ongelma, onhan kyseessä rakas harrastus, johon hän on valmis sijoittamaan rahaa.

Georgea on silti häirinnyt lajiin liittyvät turhat kulut. Turhimmalta on tuntunut golfauton vuokraaminen: jokaisella pelikierroksella siihen on kulunut rahaa 35 eurosta 45 euroon. Nyt, kun oma golfkärry on kerran hankittu, ei sen käyttöön liity enää lisäkustannuksia.

Sähkökäyttöinen golfkärry sopii erityisen hyvin Georgen kaltaiselle aktiivigolfaajalle, joka ei halua antaa säiden määrittää pääsyä pelikentille. Esimerkiksi runsaiden sateiden aikaan golfkentillä saatetaan kieltää golfautolla ajaminen. Koska sähkökärry ei rasita tai vaurioita kenttää, George pääsee nyt golfaamaan säällä kuin säällä.

Golfkärryn ansiosta George kuljettaa matkassaan vaivattomasti niin varusteet kuin eväätkin. Nyt hän pääsee pelaamaan kaikenlaisilla kentillä: kärryä voi käyttää myös mäkisillä reiteillä, joilla korkeuserot ovat suuria. Tällaisilla kentillä ajaminen golfautolla ei ole mahdollista.

Georgen valinta on

PowaKaddy FX 3 -golfkärry
, joka on ollut myös muiden golfaajien keskuudessa suosittu. Kyseisen mallin George valitsi sen erinomaisen akunkeston vuoksi. Kärryssä on 36-väyläinen litiumakku ja tehokas, runkoon tyylikkäästi integroitu ja erittäin hiljainen moottori sekä digitaalinen näyttö, josta voi seurata muun muassa akun tilannetta.

Kärryä käyttäessään George säätää sen korkeuden itselleen sopivaksi ja välttyy näin selän ja polvien jumituksilta kierroksen jälkeen. Sähkömoottorin voimin liikkuvan golfkärryn rinnalla kulkiessaan George saa lisäksi hyvää liikuntaa.

Parasta Georgen valitsemassa PowaKaddy-kärryssä on, että se taittuu erittäin kompaktiin kokoon ja on todella helppo kuljettaa auton takakontissa golfbagin seurana pelipaikoille. Kuljettamista helpottaa PowerKaddy-kuljetussuojus, jolla sekä kärryn että auton sisätilat saa suojattua.

George on huomannut, että sähkökärryn avulla rakas harrastus on viety jälleen seuraavalle tasolle, ja pelaamiseen on löytynyt uutta iloa ja vauhtia. Kesän ensimmäinen hole-in-one odottaa!

*George Golfaaja on yksi EVX Storen keksityistä hahmoista, joiden tarinoiden kautta esitellään aidon elämää helpottavan teknologian käyttötapoja osana Sähköisiä satuja Suomesta -juttusarjaa.

Info

SB Ecommerce Group

SB Ecommerce Group Oy -konserniin kuuluu EVX Storen lisäksi muita verkkokauppoja, esimerkiksi markkinointitarvike.fi ja sauso.com.

Lue myös: