MainosTVT Asunnot

Uusi, turvallinen vuokrakoti Raisiossa – viisi varmaa vinkkiä valintasi tueksi

Raision ydinkeskustaan ja keskustan kupeeseen valmistuu helmikuussa 80 uutta ja siistiä vuokrakotia.

”Rakennustyöt etenevät aikataulussa. Haku käynnistyy lokakuun lopulla, ja talot ovat muuttovalmiita keväällä 2023,” kertoo Johannes Malmi.


20.9.2022 13:35

”Raisio ja sen seutukunta kasvavat vauhdilla. Uudet vuokrakodit palvelevatkin hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia. Terveellinen ja turvallinen vuokra-asuminen sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille, nuorille pareille, perheille ja senioreille”, kertoo kehittämispäällikkö Johannes Malmi.

Ihanteellinen sijainti lähellä palveluita

Tornikatu on ydinkeskustassa, keskuspuiston laidalla ja Loimukatu noin kilometrin päässä Kerttulanpuiston kupeessa. Kaupat, terveyspalvelut, kulttuuritarjonta, päiväkodit, koulut, harrastukset ovat kävelymatkan päässä.

Julkisilla pääsee liikkumaan kätevästi, mutta tarjolla on myös hyvät pysäköintipaikat omille autoille sekä latauspisteet invamopoille ja sähköpyörille.

Vinkki Jokaiseen asuntoon kuuluu vakiona 100-megainen laajakaista.

Purkava uudisrakentaminen parantaa kaupunkikuvaa. Ydinkeskustan seitsenkerroksiseen Tornikatu 7:ään tulee 47 vuokrakotia.

Huoletonta ja turvallista asumista

Vuokra-asuminen on ajan trendi. Et sitoudu suureen asuntolainaan ja saat valita mieleisen asuinalueen. Ja pääset asunnosta taatusti irti, jos perhetilanne muuttuu, löydät uuden työpaikan tai vaihdat vaikka paikkakuntaa.

”Tornikatu ja Loimukatu ovat vapaarahoitteisia kohteita, eikä niissä ole Ara-rajoituksia. Omaisuusrajat eivät siis määrittele asumisvalintoja. Esimerkiksi omakotitalonsa myynyt senioripariskunta voi siis huoleti hakea meille asumaan”, Johannes kertoo.

Ajankohtaista Vuokralla tiedät kuukausimenosi tarkasti. Ne eivät heilahtele esimerkiksi sähkön hinnan mukaan.

Loimukadun päähän, Kerttulaan rakennetaan viisikerroksinen asuinkerrostalo. Sijainti rauhallisen metsän reunalla, urheilukentän, koulun ja päiväkodin lähellä on omiaan lapsiperheille. Keskustaan on vain kilometrin matka.

Valinnanvaraa joka tarpeeseen

Loimukadun isot asunnot ja sijainti puistoalueen kupeessa ovat omiaan perheille ja vaikkapa senioripariskunnille. Talossa ei olekaan lainkaan yksiöitä. Lähes kaikissa asunnoissa on oma sauna.

Ydinkeskustan Tornikadulla puolestaan on 12 yksiötä, loput 35 asuntoa ovat kaksioita, kolmiota ja jopa neliöitä.

”Eli hyvin vaihtelevia koteja on kummassakin tarjolla.”

Kaikissa kodeissa on tilava, lasitettu parveke, johon saa vaikka viihtyisän lukunurkkauksen.

Iloisia uutisia Talot ovat savuttomia ja lemmikit tervetulleita.

Uuteen taloon on huoletonta muuttaa. Kodissasi ei ole asunut kukaan ennen sinua, vaan kaikki pinnat ovat puhtaat ja siistit. Kaikkiin asuntoihin kuuluu tilava parveke, joka lisää asumismukavuutta.

Huoletonta asumista, ei remonttihuolia

Johannes kannustaa tulevia asukkaita yhteisöllisyyteen.

”Uskon, että asumismuoto luo aktiivista asukastoimintaa. Uudet asukkaat luovat niihin oman identiteetin ja synnyttävät auttavaisen, naapuriystävällisen asuinyhteisön. Kannattaa ehdottomasti hakea ja muuttaa”, Johannes kannustaa.

Uusi on aina uusi.

”Vastavalmistuneeseen taloon on kiva muuttaa. Kodissasi ei ole asunut kukaan ennen sinua, vaan kaikki pinnat ovat puhtaat ja siistit. Remonttihuolia ei ole, linjasaneerausta ei tarvitse jännittää eikä pohtia lumitöitä”, Johannes muistuttaa.

”Joulun alla järjestämme avoimet ovet, jolloin kiinnostuneet pääsevät tutustumaan asuntoihin.”

Lähde tutustumaan ja hae asuntoa

Rakentaminen etenee suunnitelmien mukaan, ja valmista tulee helmikuussa. Rakentajiksi on valittu oman maakunnan perheyhtiöt Ojarannan Rakennus Oy ja TKU-Rakennus.

”Joulun alla järjestämme avoimet ovet, jolloin kiinnostuneet pääsevät tutustumaan asuntoihin. Lähde katsomaan, sinua odottaa juuri omannäköisesi koti,” Johannes vinkkaa.

Tornikadun uuden kerrostalon alakertaan tulee toimistotilaa.

”Tällainen purkava uudisrakentaminen parantaa kaupunkikuvaa”, Johannes kertoo.

Info

Mitä ja missä?

Tornikatu 7: 12 yksiötä, 19 kaksiota, 14 kolmiota ja kaksi neliötä

Loimukatu 3: 23 kaksiota, 10 kolmiota

Kenelle?

Ensisijaisesti raisiolaisille työssäkäyville, opiskelijoille ja eläkeläisille.

Koska?

Haku kohteisiin käynnistyy 26.10. 2022, ja talot ovat muuttovalmiita keväällä 2023.

Rakennuttaja: TVT Asunnot

Lue lisää

tvt.fi

Lue myös: