Loimu tarjoaa korvatulppia ja tekee desibelimittauksia seuraavassa kotiottelussa

16.2. 9:45

Loppusuoralle kaartuvan lentopallon Mestaruusliigan runkosarja kolmanneksi viimeinen Loimun kotiottelu isketään Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa perjantaina 17. helmikuuta kello 18.30 alkaen. Vastustajaksi Loimulle saapuu Perungan Pojat Rovaniemeltä. Loimu taistelee runkosarjan kalkkiviivoilla vielä sijoista 2–6.

Kotietuun tällä hetkellä kolmantena olevalla Loimulla on hyvät mahdollisuudet, mikäli pisteitä ei lähde esimerkiksi PerPo matkaan perjantaina. Rovaniemeläiset käyvät taistelua sarjataulukon toisessa päässä.

Tällä hetkellä heidän sijoituksensa on 8., eli viimeinen pudotuspeleihin pääsevä joukkue, mutta TUTO Volley hengittää niskassa vain yhden pisteen päässä ja yhden ottelun vähemmän pelanneena. Ducks on niin ikään pisteenpäässä, mutta heillä on pelejä yksi PerPoa ja kaksi TUTO Volleyta enemmän pelattuna.

PerPon syömähammas numero yksi on ruotsalaishakkuri Fredric Gustavsson, joka on takonut kaudella hurjia pistemääriä. Yksinään hän ei toki vastuuta kanna, sillä vähän aikaa sitten hänen poissa ollessa keskipelaaja Daniel Wetter hyppäsi menestyksekkäästi hakkurin saappaisiin tehden TUTO Volleyta vastaan neljään erään 37 pistettä.

Kerttulan liikuntahallin pihalle tuodaan ennen ottelua kierrätyskontti, johon kaikki elektroniikkaromua tai akkuja tuovat saavat vapaalipun illan otteluun. Lisäksi hallin aulassa on Turun ammattikorkeakoulun opiskelijoita tekemässä yleisötutkimusta.

Loimun yhteistyökumppani tarjoaa perjantain kotipelissä korvatulppia niitä tarvitseville. Lisäksi ottelussa suoritetaan myös desibelimittauksia mahdollisten muutostarpeiden selvittämiseksi. Loimun pelien melutaso nousi puheenaiheeksi Turun Sanomien julkaistua aiheesta kolumnin.

”Asiakaspalautteet on meille tärkeitä, jos niitä tulee yksittäisiä enemmän. Perjantaina suoritettava yleisötutkimus tosin on sovittu ja valmisteltu jo ennen tätä ”kohua”. Tärkeintä on että tunnelma on jatkossakin hyvä ja yleisö viihtyy ja palaa Kerttulaan kerta toisensa jälkeen”, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen tiedotteessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos