RNK Flyersin Ann-Sofia Karlsson saavuttaa 200 ottelun merkkipaalun

Ann-Sofia Karlsson siirtyi RNK Flyersin riveihin pelattuaan ringetteä Kanadassa.

23.2. 11:28

RNK Flyersin puolustuspäässä ahkeroiva Ann-Sofie Karlsson pelaa viikonloppuna 200. ottelunsa. Karlsson piti nuorena monista eri lajeista, mutta ringeten hän aloitti Turun ringeten luistelukoulussa noin viisivuotiaana.

C-ikäisenä Karlsson siirtyi pelaamaan Naantaliin, ja kahden kauden jälkeen nuori nainen vaihtoi maanosaa ja peliura jatkui BoWView:n joukkueessa Kanadan Calgaryssa. Suomeen paluun jälkeen Karlsson puki päälleen RNK:n sinikeltaista väriä.

”Opiskelujen takia kävin pikavisiitillä Rauman Lukossa Ykkössarjassa, mutta vuoden jälkeen palasin takaisin RNK:n riveihin”, Karlsson kertoo Ringetteliiton tiedotteessa.

Karlssonin ringetteura on sisältänyt monia mieleenpainuvia hetkiä ja arvokkaita kokemuksia aluejoukkueissa, nuorten maajoukkueessa ja seurajoukkueiden kanssa.

”Ringette on muuttunut nopeammaksi ja taktisemmaksi. Pelaajien yksilötaidot ovat parantuneet, ja oheisharjoituksiin panostetaan enemmän”.

Hänen omiin vahvuuksiinsa kuuluu monipuolisuus ja periksiantamattomuus.

”Lajitaitojen puolelta sanoisin, että omaan hyvän pelinlukutaidon, ja osaan avata peliä. Pyrin aina pelaamaan ensisijaisesti joukkueelle”.

Karlsson valmistui hiljattain liikunnan- ja luokanopettajaksi ja opiskelee tällä hetkellä terveystietoa ja tekee henkilöstöhallinnon opintoja.

”Välillä on ollut vaikea yhdistää kaikkea, mutta olen tyytyväinen siihen, miten olen lopulta onnistunut yhdistämään ringeten, opinnot ja muun elämän. Asioiden hoitaminen yksi kerrallaan ja aikataulutus ovat tärkeitä juttuja.”

Kiekko-Espoo matkustaa lauantaina Raisioon haastamaan toistaiseksi tappioitta pórskuttavaa RNK:ta. SM-jatkosarjassa RNK Flyers ja NoU Ringette ovat menossa playoff-peleihin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos