Pudotuspelien lähtökohdat ratkaistaan nyt – Akaa-Volley saapuu lauantaina Raisioon

24.2. 10:50

Lentopallon Mestaruusliigaa on joukkueesta riippuen jäljellä viisi tai kuusi ottelua, eli pudotuspelien ja puolivälierien asetelmia ratkaistaan viimeistään nyt käsillä olevissa otteluissa.

Raision Loimu on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena, eli kiinni puolivälierien kotiedussa. Raisiolaisten yläpuolella toisena on lauantaina Kerttulan liikuntahalliin saapuva Akaa-Volley, jolla on kuuden pisteen kaula Loimuun.

Loimun alapuolella neljäntenä on Karelian Hurmos, joka on Loimun perässä yhden pelatun pelin ja seitsemän pisteen verran. Hurmoksen alapuolella ovat 1-2 pisteen päässä iskuetäisyydellä vielä Savo Volley, Hurrikaani ja Tiikerit.

Olli Kunnarin valmentama Akaa-Volley kävi keskiviikkona hakemassa tärkeät täydet sarjapisteet Kokkolasta. Kunnari lepuutti ottelussa ykkösnyrkistään yleispelaaja Greg Pettyä sekä ottelun viimeisiä ratkaisupalloja lukuun ottamatta hakkuri Ali Fazlia. Todennäköisesti tämä toimi tehtiin sekä lauantain Raision vierailua että tulevia pudotuspelejä ajatellen.

Loimu on saanut valmistautua viime viikonlopun tuplapelien jälkeen tulevaan tärkeään otteluun ehjällä harjoitusviikolla. Valmennuskaksikko Rantanen-Raatikainen saa lähes koko rosterin käyttöönsä, kun riveistä puuttuvat vain jo pidempään armeijavelvollisuuksien vuoksi poissa ollut Aatu Vihola sekä farmijoukkueen riveissä pudotuspelejä jo pelaava Eetu Kulmala.

Ottelu alkaa Kerttulan liikuntahallissa osoitteessa Kisakatu 4 Raisio lauantaina 25. helmikuuta kello 17:00.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos