Loimu aloittaa pudotuspelit lauantaina – yleisölle jaetaan oransseja t-paitoja ja Hankkija-lippiksiä

Ennen ottelua yleisölle jaetaan oransseja nykyaikaistettuja Hankkija-lippiksiä ja oransseja t-paitoja.

16.3. 12:17

Loimu lähtee pitkästä pääsarjahistoriastaan 2000-luvun jaksoa tarkasteltaessa harvinaisen hyvistä asetelmista pudotuspeleihin. Runkosarjan kolmonen saa vastaansa kuudenneksi sijoittuneen Hurrikaani-Loimaan. Joukkueiden keskinäiset ottelut menivät runkosarjassa Hurrikaanille 2-1. Samoin loimaalaiset veivät jälleen nimiinsä Varsinais-Suomen paikallisherruuden merkiksi jaettavan Siljan maljan, joten Loimun paremmasta runkosarjan sijoituksesta ja kotiedusta huolimatta ottelupariin lähdetään tasaväkisestä alkutilanteesta.

Hurrikaanin Mestaruusliigaan noususta, eli vuodesta 2007, lähtien kiihkeitä kamppailuja paikallispelihengessä niin kentällä kuin katsomoissakin iskeneistä joukkueista toinen selviää välieriin kolmella voitolla.

Lauantaina Raisiossa iskettävän ensimmäisen osaottelun jälkeen toinen isketään jo sunnuntaina Loimaalla, jonne Loimu järjestää bussikuljetuksen. Kolmas ottelu pelataan varmuudella keskiviikkona Raisiossa ja sen jälkeen pelataan vielä tarvittaessa perjantaina Loimaalla ja sunnuntaina Raisiossa.

Molempien joukkueiden päävalmentajat ovat lähdössä ensimmäisiin pudotuspeleihinsä nykyroolissaan, mutta Loimun puolella apuvalmentaja Kari Raatikaiselta löytyy kokemusta pudotuspeleistä vaikka muille jakaa. Kentän puolella nähdään jokaisella pelipaikalla mielenkiintoisia ja tasaisia kaksinkamppailuja eikä vaa’an voi sanoa kallistuvan minkään roolin kohdalla selvästi toisen joukkueen puolelle.

Ennen ottelua yleisölle jaetaan 100 kappaletta nykyaikaistettuja Hankkija-lippiksiä ja 200 oranssia t-paitaa. Oranssia jaetaan niin kauan kun tavaraa riittää ja niiden saamisen edellytyksenä on laittaa ne päälle ottelussa.

Raision Loimu – Hurrikaani-Loimaa Kerttulan liikuntahallissa lauantaina 18.3. klo 17.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos