Loimulle neljä jatkosopimusta

Oranssi-mustissa jatkaa neljä Loimun junioreiden kautta liigaan ponnistanutta pelaajaa.

Päättyneellä kaudella lentopallon Mestaruusliigassa neljänneksi sijoittunut Raision Loimu on kiinnittänyt ensimmäiset pelaajat ensi kauden joukkueeseensa.

Jo vuosien ajan pääosin samalla omassa juniorikoulussa kasvatetun pelaajarungon varassa toimineella Loimulla ei ollut yhtään jatkuvaa pelaajasopimusta päättyneen sesongin päätteeksi, kun useampi monivuotinen sopimus umpeutui samaan aikaan. Heti kauden päätteeksi jatketut neuvottelut ovat poikineet tähän mennessä neljä tärkeää jatkosopimusta ja useamman pelaajan kanssa ne jatkuvat edelleen. Varmistuneiden joukossa on myös muutamia Loimun paidasta kohti uusia haasteita siirtyviä pelaajia.

”On luonnollista, että joukkueeseen tulee nyt vähän muutoksia, kun pääosin samalla rungolla on operoitu jo neljästä viiteen vuoteen. Osa pelaajista tarvitsee lisää peliaikaa ja osa uusia haasteita kehittyäkseen. Nyt kokoon saatu neljän pelaajan runko tuo hyvän pohjan uuden joukkueen rakentamiselle”, kommentoi tiedotteessa Loimun manageri Jukka Rajakangas.

Oranssi-mustissa jatkaa neljä Loimun junioreiden kautta liigaan ponnistanutta pelaajaa, kun nimensä paperiin laittoivat passari Tomi Saarinen, libero Esko Vuorinen, keskipelaaja Eetu Mäki sekä laitapelaaja Aapeli Kouki. Varmuudella uusiin haasteisiin suuntaavat yleispelaaja Väinö Rahko, hakkuri Joonas Jokela, keskipelaaja Seth Golleher sekä pelitossunsa naulaan laittanut yleispelaaja Eemeli Kouki. Muiden pelaajien kanssa jatkokuviot ovat vielä auki.

Tomi Saarisen uusi sopimus on kaksivuotinen, mutta siinä on ensimmäisen vuoden jälkeen mahdollisuus siirtyä ulkomaille.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos