Naantalilaistytöt curlingissa SM-hopealle - paikka avautui junioreiden MM-kilpailuihin

Mika Lehtinen
Naantalilaistytöt curlingissa SM-hopealle - paikka avautui junioreiden MM-kilpailuihin

Hopeamitalistit Josefina Satto, Vilma Kyllönen, Jasmin Satto ja Jasmine Nilosaari.

Naantalilaistytöt Jasmin Satto, Josefina Satto ja Vilma Kyllönen voittivat hopeamitalin curlingin juniorien SM-kisoissa Joensuussa 6.-8. huhtikuuta. He pelaavat turkulaisessa CHCC-curlingseurassa. SM-mitalin ohella joukkue ansaitsi paikan juniorien MM-kisoihin 2019 Lohjalla. 

CHCC:n peliä johtaa kapteenina ja nelosheittäjänä Naantalin lukiota käyvä Jasmin. Pikkusisko Josefina heittää kolmoskivet ja on varakapteeni. Ykköskiviä heittää niin ikään Naantalin lukiota käyvä Vilma. Joukkueen täydentää kakkoskiviä heittävä turkulainen Jasmine Nilosaari. Joukkuetta valmentaa Mika Lehtinen.

CHCC eli Copper Hill Curling Club on perustettu Naantalin Kuparivuorella kymmenisen vuotta sitten. Mitali on sen ensimmäinen joukkueena voitettu SM-mitali. Turun Impivaarassa viime syyskuussa avatun curlinghallin myötä mitaleja voitaneen odottaa tulevaisuudessa lisää.

SM-turnauksessa poika- ja tyttöjoukkueet pelasivat samassa sarjassa. Voittajiksi selvisi Joensuun poikien joukkue ja pronssille Ahvenanmaan tyttöjen joukkue.  


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt:

Sammio