”Kummitustarinoita on ollut aina, mutta nykyään on helpompi pelotella kuin ennen” – Rannikkoseutu kysyi Turun nettipoliisilta, Friisilän koulun rehtorilta ja Raision seurakunnan nuorisotyönohjaajilta vaarallisesta Momo Challenge -ilmiöstä - Uutiset - Rannikkoseutu

”Kummitustarinoita on ollut aina, mutta nykyään on helpompi pelotella kuin ennen” – Rannikkoseutu kysyi Turun nettipoliisilta, Friisilän koulun rehtorilta ja Raision seurakunnan nuorisotyönohjaajilta vaarallisesta Momo Challenge -ilmiöstä

Nuorisotyönohjaajat Eeva Lahti ja Ville Haapakoski allekirjoittavat raisiolaisäiti Mona Silanderin näkemyksen siitä, että huoltajien olisi syytä seurata, mitä lapset älylaitteillaan tekevät.

29.11.2018 10:43 | Päivitetty 29.11.2018 10:52

Raision seurakunnan nuorisotyönohjaaja Ville Haapakoski ei ole aikaisemmin kuullutkaan Momo Challenge -nimisestä netti-ilmiöstä.

–Blue Whale on puolestaan tuttu. Se oli samankaltainen ilmiö ja tuli joskus pari vuotta sitten vastaan netissä, mutten tiedä, että yksikään ohjaamani nuori olisi tehnyt niitä haasteita, hän kertoo Raision seurakuntatalolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos