Hunajasato on joka vuosi erilainen - maku riippuu monesta tekijästä - Uutiset - Rannikkoseutu

Hunajasato on joka vuosi erilainen - maku riippuu monesta tekijästä

Naantalilainen Rea Pelto-Uotila käyttää ruuanvalmistuksessa hunajaa monipuolisesti. Aamun voi aloittaa vaikka Mehiläisenpistolla, joka on raikas juoma ja koostuu hunajasta ja vissyvedestä.

9.9.2019 20:00 | Päivitetty 9.9.2019 20:16

Naantalilainen Rea Pelto-Uotilan tuottamassa hunajassa maistuu lakritsa, joka tulosta mehiläispesien lähistöillä sijaitsevista puolukoista.

Pelto-Uotila on harrastuksekseen hoitanut mehiläisiä kahdeksan vuotta. Innostus mehiläistarhaukseen on periytynyt Pelto-Uotilan papalta, joka hoiti mehiläisiä lähes koko ikänsä. Papalla mehiläispesiä oli 10-20 riippuen vuosista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset