Raision terveyskeskussairaalassa toivotaan, että kuluneen kesän ongelmista otetaan opiksi - Hoitajan mukaan hoidon laadussa ja potilasystävällisyydessä on petrattavaa

Raision terveyskeskussairaalan kuntoutusosaston henkilökuntaan kuuluvan mukaan osastolla pääsi kesän aikana syntymään tilanteita, jolloin paikalla ei ollut ainuttakaan lääkeluvat omaavaa sairaanhoitajaa. Vaikka tilanteet kestivät keskimäärin vain noin tunnin, niitä ei lain mukaan saa päästä tulemaan.

Kesä on lähes aina Raision terveyskeskussairaalassa kiireistä aikaa. Osa henkilökunnasta kokee, että kulunut kesä oli raskain vuosiin.

15.8.2019 6:00 | Päivitetty 16.8.2019 16:08

Kesä- ja heinäkuu olivat Raision terveyskeskussairaalan kuntoutusosaston henkilökuntaan kuuluvan hoitajan mukaan äärimmäisen raskaita niin osaston vakinaisille työntekijöille kuin sijaisillekin.

Osaston 25 potilaspaikkaa olivat lähes jatkuvasti täynnä. Lisäksi kuntoutusosastolla on yhdeksän intervallipaikkaa. Niitä tarjotaan kotona hoidettaville henkilöille, jotta heidän omaishoitajansa voivat pitää vapaata.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos