Suosittu venetapahtuma siirtyy Naantalista Turkuun – "Sillat rajanneet isoimmat purjeveneet pois näyttelystä" - Uutiset - Rannikkoseutu

Suosittu venetapahtuma siirtyy Naantalista Turkuun – "Sillat rajanneet isoimmat purjeveneet pois näyttelystä"

Näyttely veti laiturit täyteen Naantalissa.

5.2.2019 14:21 | Päivitetty 5.2.2019 14:25

Suomen suurin käytettyjen veneiden myyntinäyttely, eli Veneet Esillä -tapahtuma, siirtyy Naantalista Turun Ruissalon Tapahtumatelakalle. Aikaisemmin myyntinäyttely on järjestetty 10 kertaa Naantalin vierasvenesatamassa.

–Tapahtuman siirtäminen Naantalista Ruissaloon ei ollut helppo päätös. Naantali on tarjonnut myyntinäyttelylle aina loistavat puitteet ja venekauppa on käynyt hyvin. Naantalissa näyttelylaiturit ovat kuitenkin olleet hankalasti erillään toisistaan ja sillat ovat rajanneet isoimmat purjeveneet pois näyttelystä. Siinä tärkeimmät syyt siihen, että tapahtumapaikka vaihtuu, kertoo Veneet Esillä näyttelyn järjestämisestä vastaava Tuomas Levanto tiedotteessa.

–Ruissaloon muutto mahdollistaa tapahtuman kehittämisen ja uskon isojen purjeveneiden määrän kasvavan näyttelyssä. Ruissalossa pystymme hyödyntämään myös Telakan rannassa olevia rakennuksia näyttelyn tarpeisiin. Tarkoituksena on mahdollistaa myös yritysten maaosastopaikat ja näin kasvattaa tapahtumaa, Levanto jatkaa.

Veneet Esillä -myyntinäyttely on lähinnä yksityisten käytettyjen veneiden myyntitapahtuma, mutta mukana on myös yritysten vaihtoveneitä. Ruissalon Tapahtumatelakan laiturit mahdollistavat noin 100 veneen osallistumisen näyttelyyn.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos