Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja vaihtuu – Kati Kivimäki siirtyy vetämään Pasilaan nousevaa Triplaa - Uutiset - Rannikkoseutu

Kauppakeskus Myllyn toimitusjohtaja vaihtuu – Kati Kivimäki siirtyy vetämään Pasilaan nousevaa Triplaa

14.2.2019 13:35

Myllyä vuodesta 2016 lähtien luotsannut Kati Kivimäki kertoo siirtyvänsä syksyllä 2019 Keski-Pasilaan avattavan kauppakeskus Mall of Triplan kauppakeskusjohtajaksi.

–Siirtymiseni kauppakeskusliiketoiminnan johtamisen tehtäviin on ollut minulle hyvin luontevaa, koska olen vuosien ajan tehnyt yhteistyötä kauppakeskusten kanssa vuokralaisen asemassa, kuvailee muun muassa Seppälän markkinointijohtajana pitkään toiminut Kivimäki urapolkuaan tiedotteessa.

Kivimäen mielestä kauppakeskukset ovat ennen kaikkea ihmisten paikkoja, eikä niiden johtamista voi määritellä pelkästään kiinteistö- tai vuokralaisliiketoiminnaksi.

–Kaikki, mitä tehdään, tehdään ihmisille. Tämä on kauppakeskuksen liiketoiminnan syvin olemus, ja kaikkien siellä toimivien tulee ymmärtää, miten yhteisin tavoittein voidaan edistää asiakaskokemusta ja yhteistä menestystä. Johtajalta tämä vaatii tietysti läsnäoloa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä ymmärtää vuokralaisten arkea.

Myllyn uuden toimitusjohtajan haku on loppusuoralla. Kivimäki hoitaa tehtäviään Kauppakeskus Myllyssä normaalisti, kunnes uusi toimitusjohtaja aloittaa. Uuden toimitusjohtajan valinta julkistetaan myöhemmin keväällä.

–Kati on tehnyt erinomaista työtä Kauppakeskus Myllyn menestyksen eteen ja viime vuosien aikana kauppakeskus on nostanut profiiliaan entisestään. Kauppakeskuksen kävijämäärät ja myynti ovat kehittyneet hienosti ja pelkästään viime vuoden aikana kauppakeskukseen tuli 20 uutta toimijaa, sanoo Myllyn hallituksen puheenjohtaja Jari Annala tiedotteessa.

Kauppakeskus Myllyn kävijämäärä nousi uuteen ennätykseen vuonna 2018. Myös myynti kasvoi lähes 227 miljoonaan euroon.

Editointi kello 13.49. Lisätty tieto Kivimäen uudesta työpaikasta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos