Raision henkilöstö on väsynyt jatkuvaan tehostamiseen ja yt-menettelyihin - Pääluottamusmiehet peräänkuuluttavat panostuksia työntekijöiden hyvinvointiin - Uutiset - Rannikkoseutu

Raision henkilöstö on väsynyt jatkuvaan tehostamiseen ja yt-menettelyihin - Pääluottamusmiehet peräänkuuluttavat panostuksia työntekijöiden hyvinvointiin

Raision kaupunki tavoittelee miljoonaluokan säästöjä muun muassa organisaatiotaan tehostamalla. Minkälaista työnteko on nykyisellään Raision palveluksessa ja millä mielin kunnan työntekijät ovat? Rannikkoseutu kysyi näitä kolmelta kaupungin pääluottamusmieheltä.

JHL:n toimihenkilöiden pääluottamusmies Timo Jalonen työskentelee Raision kaupungilla kiinteistönhoitajana. Keskiviikkona hän kävi tarkastamassa Raision lukion IV-konehuoneen.

10.10.2019 6:00

JHL:n toimihenkilöiden luottamusmies Timo Jalonen toteaa, ettei kaupungin organisaatiosta löydy kovinkaan paljon tehostettavaa.

– Aika äärirajoilla tässä jo mennään, työtahti on hektinen.

Jalonen tekee osa-aikaisesti kiinteistönhoitajan töitä. Kolmena päivänä viikossa hän hoitaa pääluottamusmiehen tehtäviä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset