Oma leipomo on uuden raisiolaisravintolan kivijalka - Uutiset - Rannikkoseutu

Oma leipomo on uuden raisiolaisravintolan kivijalka

Naantalilainen yrittäjä Pia Lehtola, 53, on uurastanut viime viikot ympäripyöreitä päiviä rakentaessaan Kaanaantien kiertoliittymän tuntumaan Pian Pakari & Bistro -nimistä leipomo-ravintolaa.

Pian Pakari & Bistron henkilökunta kuvautti itsensä avajaisten edellä. Kuvassa vasemmalta: Voitto Ahlroth, Mikko Aaltonen, Pia Lehtola, Kimmo Aaltonen, Heli von Schanz, Pekka Laine ja Jesse Strömberg.

12.5.2020 6:00

Raisiontien ja Kaanaantien risteyksen vieressä oleva ravintolakiinteistö tunnetaan raisiolaisten keskuudessa perustaja Ilkka Saarisen mukaan Iken Grillinä, vaikka paikassa on ollut Saarisen jälkeen useita toimijoita. Suurin osa grillitarpeista ja kebabvarras on nyt pantu syrjään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos