Harkolla takana väistötiloissa liki vuosikymmen, ja näppärä museo on itsekin turvautunut väistöliikkeisiin - ”Kärsivällisyys on ollut koetuksella” - Uutiset - Rannikkoseutu

Harkolla takana väistötiloissa liki vuosikymmen, ja näppärä museo on itsekin turvautunut väistöliikkeisiin - ”Kärsivällisyys on ollut koetuksella”

Kohdallaan. Kalevala-aiheisessa nurkkauksessa ”Ilmarinen takoo miekan”. Heli Isolehto pystytti Mjud Metshevin muistonäyttelyä Raision kaupungintalon aulassa keskiviikkona.

4.10.2019 6:00

Hyvin muistaa museojohtaja Heli Isolehto sen, kun Raision museo Harkko joutui lähtemään tiloistaan sisäilmaongelmien takia. Oli toukokuu 2011.

– Muistan sen siksi, että silloin oli kulttuuripääkaupunkinäyttely. Se oli kuratoitu siihen tilaan, ja jouduttiin kahdessa viikossa järjestämään se näihin tiloihin, Isolehto sanoo Raision kaupungintalon yläaulassa. Samoissa tiloissa on nyt Kalevalan kuvittajan Mjud Metshevin tuore muistonäyttelykin. Yleisö voi tutustua siihen perjantaista 4. lokakuuta sunnuntaihin 24.11. saakka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos