Naantalin Kylpylässä otettiin varaslähtö Riesling-viikoille – Saksalainen laatuviini taipuu moneen tarkoitukseen - Uutiset - Rannikkoseutu

Naantalin Kylpylässä otettiin varaslähtö Riesling-viikoille – Saksalainen laatuviini taipuu moneen tarkoitukseen

Saisiko olla laatuviiniä? Jarno Saarinen innostaa kokeilemaan erilaisia riesling-viinejä. Tarjolla on oikea juoma alkuruokien, pääruokien ja jälkiruokien täydentäjäksi.

30.4.2016 6:00

Saksan Viinitiedotus on 9.–22. toukokuuta viidettä kertaa liikkeellä tuodessaan saksalaista Riesling-viiniä tunnetuksi. Naantalin Kylpylä on ollut näissä talkoissa mukana joka vuosi, ja tänäkin vuonna kylpylässä otettiin varaslähtö viiniviikoille jo huhtikuun alussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos