Mopoautoilijat ja arat kuljettajat joutuvat helposti kiusatuiksi - Kiusaaja on usein perheenisä tai -äiti - Uutiset - Rannikkoseutu

Mopoautoilijat ja arat kuljettajat joutuvat kiusatuiksi - Kiusaaja on usein kiireinen perheenisä tai -äiti

Edellä olevan ihmisen niskaan hengittäminen, huutaminen, kiroilu ja rumat käsimerkit saavat kaupan kassajonossa vartijan kiirehtimään paikalle, mutta liikenteessä niihin ei yleensä puutu kukaan. Naantalilaisen liikenneopettaja Petteri Mikolan mukaan liian moni kuljettaja mieltää auton peltihaarniskaksi, jonka sisällä voi käyttäytyä miten lystää.

Petteri Mikola toteaa, ettei liikennekiusaajan kanssa kannata lähteä kisailemaan. Turvallisempaa on seisahtaa bussipysäkille ja antaa kuumakallelle tilaa.

27.11.2019 6:00 | Päivitetty 27.11.2019 15:14

Liikenneopettaja Petteri Mikola oli hiljattain matkalla oppilaansa kanssa ajoharjoitteluradalle, kun taakse ilmestyi rekka. Valoja vilkutellut rekkakuski olisi ilmeisesti halunnut ajaa kovempaa, vaikka Mikola ja oppilaansa menivät nopeusrajoituksen mukaisesti. Kun kouluauton sisätaustapeilistä näkyi pelkkä Scania-teksti, Mikola kehotti oppilasta poikkeamaan bussipysäkille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos