Kylpylässä on menossa kummallinen marraskuu – perinteitä vaalitaan take away -pikkujoulumenulla - Uutiset - Rannikkoseutu

Kylpylässä on menossa kummallinen marraskuu – perinteitä vaalitaan take away -pikkujoulumenulla

Friteerattua burrata-juustoa romesco-kastikeella, ylikypsää häränrintaa ja polentaa. Jälkiruuaksi ranskalainen amaretto-pannukakku ja kirsikoita. Siinä on yksi Naantalin Kylpylän take away -pikkujoulumenuista.

Naantalin Kylpylä.­

21.11. 6:00

Kylpylän keittiö tekee take away -annoksista yhden henkilön yksittäispakkauksia joko jaettavaksi kunkin etäpikkujouluvieraan kotiin tai nautittavaksi pienen työporukan kesken vaikka työpaikan kahvihuoneessa.

Sunborn Saga Oy:n toimitusjohtaja Riikka Arola toteaa käynnissä olevan marraskuun vallan poikkeukselliseksi. Tavallisesti Naantalin Kylpylä on tähän aikaan vuodesta täynnä pikkujouluväkeä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset