Pitäisikö Naantalin ja Raision rakentaa yhteinen uimahalli? - Uutiset - Rannikkoseutu

Pitäisikö Naantalin ja Raision rakentaa yhteinen uimahalli?

Kerro Rannikkoseudun nettikyselyssä mielipiteesi siitä, pitäisikö kuntien yhdistää voimavaransa uuden uimahallin rakentamisessa.

Raision uimahalli saneerattiin Uintikeskus Ulpukaksi vuonna 1997. Tällä vuosikymmenellä on edessä sen peruskorjaus tai uuden uimahallin rakentaminen.

20.11.2020 18:11

Raisiossa kaavaillaan uuden uimahallin rakentamista vuosikymmenen puolivälin tietämillä. Arvion mukaan rakentaminen maksaisi noin 13 miljoonaa euroa. Toinen vaihtoehto on peruskorjata nykyinen uintikeskus Ulpukka.

Raision kaupunki on tähyillyt muita kuntia mukaan osallistumaan uimahallin rakentamiseen. Toisaalta Naantalissakin on toivottu vuosikymmenien ajan uuden uimahallin rakentamista, mutta asia ei ole edennyt muutamia valtuustoaloitteita pitemmälle.

Vastaa oheiseen kyselyyn ja kerro mitä mieltä sinä olet: Pitäisikö kuntien yhdistää voimavaransa ja rakentaa yhteinen halli. Voit kertoa myös kommenttiosuudessa, mihin tällainen uusi uimahalli pitäisi sijoittaa. Olisiko sen paikka Raision ja Naantalin rajalla vai esimerkiksi Raision tai Naantalin keskustassa.

Kerro myös jos olet sitä mieltä, että Naantalin ei pidä lähteä mukaan yhteisen uimahallin rakentamiseen.

Koostamme kyselyyn tulleista vastauksista jutun Rannikkoseutuun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainokset