Finnkino avaa Pohjoismaiden ensimmäisen Luxe-elokuvateatterin Myllyyn – Kävijöitä houkutellaan muhkealla tuolilla, ruokatarjoilulla ja huipputekniikalla - Uutiset - Rannikkoseutu

Finnkino avaa Pohjoismaiden ensimmäisen Luxe-elokuvateatterin Myllyyn – Kävijöitä houkutellaan muhkealla tuolilla, ruokatarjoilulla ja huipputekniikalla

Finnkino Luxe Myllyyn tulee kuusi salia ja 450 asiakaspaikkaa. Salien tuolit ovat leveitä ja vievät tilaa noin kahden tavallisen teatteri-istuimen verran.

Finnkinon kaupallinen johtaja Hannele Wolf-Mannila esittelee sähköisesti säädettävää recliner-tuolia, jollainen tulee kaikkiin Myllyn saleihin. Apupöydällä voi pitää vaikkapa pitsalautasta ja viinilasia.

9.11. 13:27

Elokuva-alalla menee hyvin juuri nyt. Finnkinon kaupallinen johtaja Hannele Wolf-Mannila kertoo, että lokakuu oli yksi parhaimmista kuukausista muutamaan vuoteen. Kaikissa elokuvateattereissa kävi kuun aikana yhteensä 930 000 katsojaa. Monia houkutteli paikalle uusi Bond-elokuva, mutta muutenkin katsojat palasivat teatterisaleihin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos