Kaupungilta palaa miljoonia euroja kiinteistöjen lunastamiseen – Taloja ryhdytään purkamaan, kun E18-tien suurremontti käynnistyy - Uutiset - Rannikkoseutu

Kaupungilta palaa miljoonia euroja kiinteistöjen lunastamiseen – Taloja ryhdytään purkamaan, kun E18-tien suurremontti käynnistyy

Ensimmäiseksi purkutuomion saavat Elauksenkadun alle jäävät Hosleniuksenkujan etelänpuoleiset omakotitalot. Niistä kolme on vielä yksityisten omistajien hallussa.

Timo Oja esittelee kaupungin maanomistuskarttaa. Ruskealla merkatut tontit ovat kaupungin omistuksessa. Valkoiset tontit ovat muiden maanomistajien hallussa.

25.11. 6:00

Raision kaupunginvaltuusto käsittelee maanantaina 29.11. Kreetankujan ja E18-tien välissä olevan niin sanotun eläinlääkäritalon kauppaa.

Jos valtuutetut näyttävät vihreää valoa, kaupunki ostaa kyseisen kiinteistön reilulla miljoonalla eurolla. Raision kaupungin vs. tekninen johtaja Timo Oja kertoo, ettei talo ole jäämässä E18-tien tai tunnelin alle, mutta sen parkkipaikan kohdalle tehdään tulevalle Elauksenkadulle johtava kiertoliittymä, eikä uutta paikoitustilaa ole luvassa. Lisäksi kiinteistö on uudessa kaavassa kokonaan katualueella.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos