Jatkuuko terveyskeskuksen iltapäivystys Naantalissa, paranevatko sosiaalipalvelut Raisiossa? – Ota kantaa sote-uudistukseen Rannikkoseudun kyselyssä - Uutiset - Rannikkoseutu

Jatkuuko terveyskeskuksen iltapäivystys Naantalissa, paranevatko sosiaalipalvelut Raisiossa? – Ota kantaa sote-uudistukseen Rannikkoseudun kyselyssä

7.1. 18:54

Varsinais-Suomen hyvinvointialue päättää vuodesta 2023 eteenpäin sen, millaisia sosiaali- ja terveyspalveluja on kuntalaisille tarjolla Raisiossa ja Naantalissa. Hyvinvointialue päättää esimerkiksi siitä, mihin uudet palvelutalot rakennetaan.

Mitä mieltä sinä olet hyvinvointialueista ja koko sote-uudistuksesta? Oletko huolissasi siitä, säilyykö esimerkiksi Naantalissa terveyskeskuksen iltapäivystys tai terveysasema Rymättylässä. Tai pääseekö Raisiossa hoitoon yhtä hyvin kuin nyt?

Alueiden ylin päättävä elin on aluevaltuusto, jonka jäsenet valitaan tammikuun aluevaaleissa.

Kerro meille oheisessa kyselyssä millaisia terveisiä haluat lähettää aluevaltuustoon haluaville ehdokkaille. Mikä sinua huolestuttaa uudistuksessa ja minkä asian uskot muuttuvat paremmaksi. Voit myös kertoa, onko mielestäsi tärkeää, että ehdokkaita valitaan myös Raisiosta ja Naantalista.

Koostamme vastausten perusteella jutun Rannikkoseutuun.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos